MERSİN / TARSUS - Ahmet Zeki Şanlı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Mart ayı KTS Kapsamında Tarihi ve Dini mekanların gezilmesi ve tanıtılması  etkinliğimizi Ahmet Zeki Şanli İHO olarak gerçekleştirdik .Hz. Danyal peygamber,Kubat Paşa Medresesi ,Ulu cami ve Kırkkaşık Bedestenini gezdik . Ramazan ayı öncesi öğrencilerimiz için farkındalık oluşturmak adına güzel bir etkinlikti.

Mrt

Okul Kantini İhale Toplantımız 22.03.2023 tarihinde Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yapılacaktır.Detayları BURAYA tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Mrt

Gelişen Teknoloji ve Yaygınlaşan internet kullanımı ve bunların olumlu ve olumsuz etkileri ile ilgili Hasan Özkan tarafından seminer verilmiştir.

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşının  Kabulü günü ve Mehmet Akif  Ersoy konulu programımız okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Dünya Pi Günü ile ilgili Pano hazırlanarak farkındalık oluşturuldu.

Mrt

KTS kapsamında okulumuzda Askıda Kitap uygulaması hayata geçirildi.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde Kur'an-ı Kerim , Hitabet, Mesleki Uygulama

Ahmet  Zeki Şanlı İmam Hatip öğrencilerin Ebru eserleri

Mrt

KTS kapsamında şubat ayında yapılacak olan etkinliklerden biri olan " Okul Mescidinde Kitaplık Oluşturma veya Var Olan Kitaplığı Geliştirme" faaliyeti öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Metin Kış Okulu (Dyk) kursu nezdinde okulumuzu ziyaret etmiş derse iştirak etmiş  değerli bilgi ve  tecrübeleriyle bizi aydınlatmışlardır. Kendisine ve ekibine  teşekkür ediyoruz.

VELİ TOLANTIMIZA DAVETLİSİNİZ