MERSİN / TARSUS - Ahmet Zeki Şanlı İmam Hatip Ortaokulu

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yerli Malı Etkinliklerimiz

Ara

''Kültürün İzinde Mersin Projesi'' kapsamında Tarsus Müzesi'ni öğrenci ve öğretmenlerimiz ile gezdik.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ COŞKUYLA KUTLADIK.SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI PROGRAM İLE BAŞLAYAN ETKİNLİĞİMİZ ARAMIZA YENİ KATILAN DEĞERLİ MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ SÜLEYMAN KORAY BOYACILAR'IN DEĞERLİ ARKADAŞI YİĞİT YILDIZKIRAN MÜZİSYEN ÖĞRETMENİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL MİNİ ÖZGÜN MÜZİK DİNLETİSİ İLE DEVAM ETTİ VE AKŞAM YENİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYGIDEĞER ALİ ERDOĞAN HOCAMIZA HOŞ GELDİN YEMEĞİYLE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİK. HER YILIMIZIN DAHA GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE.

OKUL BAHÇEMİZDEKİ PALMİYE DİĞER AĞAÇLARI VE BUDADIK

Haz

GÖRSEL SANATLAR HOCAMIZIN DERSLERİNDE ÖĞRENCİLERİN OLUŞTURMUŞ OLDUĞU DEĞERLER ESERLER

Haz

Tam 9 ayı sevgi,saygı ve tatlı telaşlarla geçirdik .Güzel anılar biriktirdik ….şimdi mezun oluyoruz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ana sınıfı ve ortaokul öğrencilerimizin  gösterileri , yarışmaları , şiirleri ve şarkıları eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Nis

Ahmet Zeki Şanlı İmam Hatip Ortaokulu olarak Nisan ayı KTS  kapsamında okulumuz konferans salonunda  ŞİİR DİNLETİSİ sunumu gerçekleştirilmiştir. Safiye YILMAZ  ve Sultan GÖRGEN  öğretmenlerimizin desteğiyle  ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Teknoloj Tasarım dersinde öğrencilerimizin yaptığı tasarımlar Muhittin Yıldızbakan öğretmenimiz eşiliğinde okulumuzda sergilendi.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte beden eğitimi öğretmenimizin denetiminde geneleneksel oyunlarımızdan çelik çomak oyunu oynadık, öğrencilerimiz oyun oynarken çok mutlu oldular.