MERSİN / TARSUS - Ahmet Zeki Şanlı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Ahmet Zeki Şanlı

Haz

Tam 9 ayı sevgi,saygı ve tatlı telaşlarla geçirdik .Güzel anılar biriktirdik ….şimdi mezun oluyoruz

Nis

Ahmet Zeki Şanlı İmam Hatip Ortaokulu olarak Nisan ayı KTS  kapsamında okulumuz konferans salonunda  ŞİİR DİNLETİSİ sunumu gerçekleştirilmiştir. Safiye YILMAZ  ve Sultan GÖRGEN  öğretmenlerimizin desteğiyle  ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Teknoloj Tasarım dersinde öğrencilerimizin yaptığı tasarımlar Muhittin Yıldızbakan öğretmenimiz eşiliğinde okulumuzda sergilendi.

Mrt

KTS kapsamında şubat ayında yapılacak olan etkinliklerden biri olan " Okul Mescidinde Kitaplık Oluşturma veya Var Olan Kitaplığı Geliştirme" faaliyeti öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Metin Kış Okulu (Dyk) kursu nezdinde okulumuzu ziyaret etmiş derse iştirak etmiş  değerli bilgi ve  tecrübeleriyle bizi aydınlatmışlardır. Kendisine ve ekibine  teşekkür ediyoruz.